notification-announcements

Duyurular

 

Çalışanlar İçin Kıdem Ödülleri

Kıdem Ödülü Nedir ve Nasıl Seçilir?

Bir firmayı başarıya ulaştırmayı sağlayan en önemli unsur, şirketini seven, yüksek motivasyonlu personelleridir. Çalışanlarının sadakatini kazanan firmalar, rakiplerine karşı oldukça önemli bir avantaj yakalar. Ancak şartların hızla değiştiği günümüzde çalışanların motivasyonunu yüksek tutmanın ve bağlılıklarını kazanmanın gittikçe zorlaştığı söylenebilir.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
En İyi İK Programları

En Çok Kullanılan İK Programları Nelerdir?

İnsan kaynakları programları, işletmelerin kendi içinde kaydetmeleri gereken verilerin kolay bir şekilde saklanmasını sağlayan yazılımlardır. Firmalar, işlerini daha kolay halletlmeleri için bu bilgisayar programlarını tercih eder. Aynı zamanda insan kaynakları programları sayesinde işler daha düzenli ve hızlı yönetilir.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
İşe Alım Rehberi

İşe Alım Süreci Rehberi

İşe alım süreci, şirketiniz için doğru olan kişiyi bulmak adına oldukça önemli bir konudur. Stratejik gelişmeleri takip edecek bir çalışanı işe almak için dikkat etmeniz gereken hususlar bulunur. İşe alım mülakatlarından adayların sonraki sürecine kadar birçok basamak, aşamaların doğru ilerlemesi için önemlidir. Yapılan değerlendirmelerin sürekli olarak yanlış sonuçlara ulaştırması, şirketinize uzun vadede zarar verebilir.

İnsan Kaynakları 9 Dakika Okuma
Kişilik envanteri nedir?

Kişilik Envanteri Testi Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Şirketinizin değerlerine ve niteliklerine uygun personelleri seçmek için pek çok kriteri göz önünde tutmanız gerekir. Böylece kurum içi kültürü koruyabilir, finansal ve operasyon süreçlerinizin aksamadan devam etmesini sağlayabilirsiniz. Firmanızın bugününde ve geleceğinde önemli roller üstlenmesini istediğiniz çalışanları belirlerken kişilik envanteri testinden destek almanızda fayda vardır.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
Abone ol İnsan Kaynakları