notification-announcements

Duyurular

 

Doğum İzni Nedir?

Doğum İzni Nedir, Nasıl Hesaplanır?

Çalışan anne ve baba adayları ile işverenlerin en çok merak ettiği konuların başında doğum izni geliyor. Doğum izninin ne zaman başlayacağı, nasıl uzatılacağı ve bitişi gibi konular hakkında birçok soru kafaları kurcalıyor. Sizin için doğum izni ile ilgili merak edilen tüm konuları derledik.

İnsan Kaynakları 10 Dakika Okuma
2024 Resmi Tatil Mesai Hesaplama

2024 Resmi Tatil ve Mesai Hesaplama

2024 yılına dair resmî tatiller ve mesai hesaplamaları, çalışanlar için büyük bir merak konusudur. Bu yılın tatil takvimi, dinlenme günleri ve uzun hafta sonları ile dolu olduğu için çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Dilerseniz bu özel günleri nasıl en verimli şekilde değerlendirebileceğinizi ve tatil enerjisini iş hayatına nasıl yansıtabileceğinizi keşfetmek için 2024 resmî tatiller takvimine göz atabilirsiniz.  Tatil

İnsan Kaynakları 10 Dakika Okuma
Fazla Mesai Nasıl Hesaplanır?

Fazla Mesai Nasıl Hesaplanır?

Her personelin görev tanımına ve iş yeri politikalarına uygun bir çalışma süresi bulunur. Bu süreler, Türkiye’de çalışanların haklarını ve sorumluluklarını düzenleyen 4857 sayılı İş Kanunu ile sınırlandırılmıştır. Aynı kanunda mesai saatlerini aşan faaliyetler için işveren tarafından ek ücret ödenmesine dair hükümler de yer alır. Dilerseniz önce hesaplama aracından fazla mesai ücretini belirleyebilir, daha sonra bu konuya ilişkin detayları öğrenebilirsiniz. 

İnsan Kaynakları 10 Dakika Okuma
kurumsal yılbaşı hediyeleri - yılbaşı hediye kartı

Çalışanınız İçin Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yıl, yeni umutlar ve heyecanı beraberinde getiriyor. Yeni yılda çalışanlarınızın umutlarına ve heyecanına ortak olmak için ise yılbaşı hediyelerinden faydalanabilirsiniz. Kutlamaya dahil olmak için yapabileceklerinizin ise adeta sınırı yok. Sizin için çalışanlarınıza sunabileceğiniz yılbaşı hediyelerini ve bilmeniz gerekenleri derledik. 

İnsan Kaynakları 7 Dakika Okuma
Abone ol İnsan Kaynakları