notification-announcements

Duyurular

 

ortak girişim nedir

Ortak Girişim Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Çeşitli etkenlere bağlı olarak dünya ticareti zaman içerisinde büyük gelişim ve değişim gösterdi. Bu süreçte artan iş hacmi, rekabet ve ciro ise şirketler arasında farklı ticari ilişkilerin ve iş modellerinin ortaya çıkmasını sağladı. Özellikle iş süreçlerinde yararlanılan teknolojinin geliştiği, tedarik sürecinin yoğunlaştığı, müşteri hacminin ve buna bağlı olarak da rekabetin arttığı iş dünyasında şirketler tek başına hem mali hem de teknik açıdan yeterli olamayabiliyor.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
risk sermayesi nedir

Risk Sermayesi Nedir, Nasıl Çalışır?

Geleneksel iş modellerinin aksine yeni nesil işletmelerin, özgün veya inovatif fikirleri olan girişimciler ve yenilikçi iş modellerinin yaygınlaşması iş süreçlerini faaliyete geçirilmesi için ihtiyaç duyulan finansal kaynak seçeneklerini çeşitlendirdi.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
sanal ofis nedir

Sanal Ofis Nedir, Nasıl Kiralanır?

Gelişen teknolojinin getirdiği yenilikler ile ortaya çıkan yeni sektörler ve çalışma modelleri  günümüzde herhangi bir fiziksel ofise ihtiyaç duymadan iş süreçlerini devam ettirebilen şirketlerin ve girişimcilerin ortaya çıkmasını sağladı. Yasalar gereği ise ticari bir faaliyette bulunan tüm kuruluşların ve vergi mükelleflerinin resmi bir adrese sahip olması gerekiyor. Bu resmi adresler postalar, faturalar, ürün numuneleri, hizmetler gibi nedenlerle her işletme için büyük önem taşıyor.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
kadın girişimci

Kadın Girişimciler için Devlet Destek ve Teşvikleri

Günümüz iş dünyasında girişimci işletmelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu süreçte, kadın girişimcilerin sayısını artırmak, yeni iş kollarında yer almalarını sağlamak ve faaliyet alanlarını genişletmek amacı ile dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de çeşitli destek ve teşvikler sunuluyor. Bu yazımızda, ülkemizdeki kadın girişimciler için oluşturulan destek ve teşvikleri neler olduğunu ve içeriklerini sizler için açıkladık.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Abone ol İnovasyon & Girişimcilik