notification-announcements

Duyurular

 

Şirket Aracı Kiralama

Sürdürülebilirlik için Şirket Aracı Kiralamanın Önemi Nedir?

Sürdürülebilirlik hareketi, dünya yaşamının devamlılığı için önemlidir. Aynı zamanda bu, yaşamın niteliğini de korur. Sürdürülebilirlik yalnızca geri dönüşüm, su krizi ve hava kirliliği gibi konularla sınırlı değildir. Araç kullanımı gibi daha spesifik konuları da içerir. Dolayısıyla sürdürülebilirlik için şirket aracı kiralamak da dünya için atabileceğiniz adımlardan biridir.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Sürdürülebilirlik Kullanım Alanları

Sürdürülebilirlik Nedir, Hangi Alanlarda Uygulanabilir?

Geleceğe yönelik bir vizyonun temelinde sürdürülebilirlik yatar. Bu kavram; artan kaynak tüketimi, çevresel sorunlar ve toplumsal eşitsizlikler gibi küresel zorluklar karşısında günümüzün en mühim meselelerinden biri hâline gelmiştir.

İnovasyon & Girişimcilik 7 Dakika Okuma
Lojistikte Sürdürülebilirlik Örnekleri

Lojistik Yönetiminde Çevreye Duyarlı ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar

Lojistik, akla gelen her türlü ürünün ve bilginin servis akışını sağlamaktır. Ürünü başlangıç noktasından varış noktasına dek ulaştırma sürecinin yönetimi olarak da bu kavram tanımlanabilir. Planlama, yönetim ve koordinasyonun oldukça önemli olduğu lojistik sektöründe bir diğer hayati durumsa tüm bunları çevreyi de hesaba katarak yapmanızdır. Bu noktadaysa sürdürülebilir lojistik adımlar son derece önem kazanmıştır.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Sürdürülebilirlik Ne Anlama Gelir

Sürdürülebilirlik Nedir, Nasıl Sağlanır?

Sürdürülebilirlik, kısa ve genel tabirle kaynakların sınırlı olduğunu bilerek hareket etmek anlamına gelir. Gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılamasına engel olmadan var olan kaynakların doğru şekilde kullanılması bu noktada esastır. Artan dünya nüfusuna paralel olarak gelişen kaynak ihtiyacını doğru şekilde kullanmak gerekir. Sürdürülebilirlikte amaçlanansa tam olarak kaynakların doğru ve kontrollü şekilde kullanılmasını sağlamaktır. 

İnovasyon & Girişimcilik 7 Dakika Okuma
Abone ol İnovasyon & Girişimcilik