notification-announcements

Duyurular

 

Kobilerin Yaptırması Gereken Sigortalar

Kobilerin Yaptırması Gereken Sigorta Çeşitleri Nelerdir?

Her işletme gibi küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) de iş süreçlerini sürdürürken çeşitli nedenlerden zarar görme ihtimalleri bulunuyor. Bu nedenle, işletmelerin kendilerini ve iş süreçlerini güvence altına almak için farklı çözümler bulması gerekebiliyor. KOBİ’lerin ortaya çıkan zararı telafi etmelerini veya daha az etkilenmelerini sağlayan, iş süreçlerinin devam etmesine yardımcı olan çeşitli sigorta çeşitleri bulunuyor. Bu sigortalar KOBİ’lerin faaliyet alanlarına göre uygun teminatlar içeriyor.

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Dijital Dönüşüm

Dijital Dönüşümün Şirketinize Sağlayacağı 4 Fayda

İnternet teknolojilerinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile dijitalleşmenin etkileri günümüzde iş dünyasının tüm sektörlerinde görülmeye başlandı. İleri görüşlü şirketler çağın gerisinde kalmamak adına iş süreçlerini ve stratejilerini dijitale dönüştürüyor. Şirketler; insan kaynakları, vergilendirme ve muhasebe gibi farklı süreçlere yönelik çözümlerden faydalanarak uygun bir dijital dönüşüm sağlayabiliyor ve bu süreçlerde çeşitli avantajlar elde edebiliyor. Bu yazımızda sizler için dijital dönüşümün şirketinize sağlayacağı faydaları listeledik. 

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
coworking

Coworking Nedir, Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

İnternet teknolojisinin gelişmesi ve şirketlerin iş süreçlerinin değişmesiyle günümüzde uzaktan ve evden çalışma modelleri daha da yaygınlaştı. Bir şirketten tam bağımsız veya yarım bağımsız olan serbest (freelance) çalışanlar gibi bir şirkete bağlı olan ancak uzaktan veya evden çalışanların da sabit bir çalışma ortamının bulunmuyor. Söz konusu fiziki çalışma ortamının yetersizliği ise iş verimliliği üzerinde olumsuz bir etkisi olabiliyor. 

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
ortaklık türleri

Girişimciler İçin Ortaklık Türleri Rehberi

Ortaklık, pek çok işletme ve iş modelinin iş hayatında uzun vadede varlığının korunmasında ve daha büyük başarıların elde edilmesinde önemli bir rol oynar. Ortaklık özellikle yeni girişimlerin büyümesinde ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasında oldukça etkili olabiliyor. Bu noktada, girişimcilerin faydalanabileceği çeşitli ortaklık türleri bulunuyor. 

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Abone ol İnovasyon & Girişimcilik