notification-announcements

Duyurular

 

e fatura cumartesi kesilir mi

E-Fatura Cumartesi Günü Kesilebilir Mi?

Dünyada dijitalleşmenin etkileri iş süreçlerinin birçoğunda kendisini gösteriyor. Faturalandırma ise son zamanlarda dijitalleşmenin getirdiği değişikliklerin en yoğun olarak görüldüğü süreçlerden biri. Ülkemizde de yürürlükte olan Vergi Usul Kanunu’nda yer alan e-fatura, faturalandırma süreçleri için şirketlerin faydalanabildiği yeni nesil bir uygulamadır. 

Vergi & Muhasebe 5 Dakika Okuma
Dijital Hizmet Vergisi

Dijital Hizmet Vergisi Nedir, Neleri Kapsıyor?

Teknolojinin gelişmesi ve internetin yaygınlaşması ile tüm alanlarda olduğu gibi iş dünyasının da dijitalleşme süreci başladı. Dijitalleşme süreci ile iş dünyasında en çok iş süreçlerini gerçekleştirme şekilleri değişti. Yakın geçmişte dijital ortam aracılığı ile iş süreçlerini yürüten şirketler ortaya çıktı. Bu durum tüm ülkelerin dijital ekonominin vergilendirilmesine yönelik bir uygulamanın ortaya konulma gerekliliğini beraberinde getirdi. 

Vergi & Muhasebe 5 Dakika Okuma
Dijital Dönüşüm

Dijital Dönüşümün Şirketinize Sağlayacağı 4 Fayda

İnternet teknolojilerinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile dijitalleşmenin etkileri günümüzde iş dünyasının tüm sektörlerinde görülmeye başlandı. İleri görüşlü şirketler çağın gerisinde kalmamak adına iş süreçlerini ve stratejilerini dijitale dönüştürüyor. Şirketler; insan kaynakları, vergilendirme ve muhasebe gibi farklı süreçlere yönelik çözümlerden faydalanarak uygun bir dijital dönüşüm sağlayabiliyor ve bu süreçlerde çeşitli avantajlar elde edebiliyor. Bu yazımızda sizler için dijital dönüşümün şirketinize sağlayacağı faydaları listeledik. 

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Araç Takip Sistemi

Araç Takip Sistemi Verimliliğinizi Nasıl Artırıyor?

Şirketler, filo yönetimi süreçlerinde çeşitli çözümlere başvurarak araç kullanımındaki verimliliklerini arttırmayı amaçlar. Bu noktada da şirketlerin başvurduğu çözümlerden bir tanesi, araçların internet üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edilmesini sağlayan araç takip sistemleridir. 

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma