notification-announcements

Duyurular

 

KOBİ’ler İçin Satış Artırmanın 10 Etkili Yolu

KOBİ’ler İçin Satış Artırmanın 10 Etkili Yolu

KOBİ’ler için satış oranlarının artırılması, rekabet ortamında devamlılığı sağlayıp büyüyebilmek için en etkili yollardan biridir. İşletmelerin müşterileri olan kişi, kurum veya kuruluşlarla olan ticari faaliyetlerindeki satış oranını artırabilmesi için başvurabileceği çok sayıda strateji bulunur.  Rekabet ortamında devamlılık sağlayıp büyüyerek yoluna devam etmek isteyen KOBİ’ler için satış oranlarını artırmalarına yardımcı olacak 10 etkili stratejiyi listeledik. 

İnovasyon & Girişimcilik 5 Dakika Okuma
Mutabakat Nedir, Nasıl Yapılır?

Mutabakat Nedir, Nasıl Yapılır?

İşletmelerin karşılıklı alacak ve borç tutarlarının takibini tutmak, muhasebe işlerinin sağlıklı yürütülmesi adına büyük önem taşır. Birlikte iş yapan kurumların ay sonu kapanışı ile birbirlerine ne kadar borçlarının olduğu bilgisi, mutabakat yapılarak paylaşılabilir. Bu nedenle mutabakat ne demek sorusu, ticaretle uğraşan tüm şirketleri yakından ilgilendirir.

Vergi & Muhasebe 5 Dakika Okuma
İş Rotasyonu Nedir, Nasıl Yapılır?

İş Rotasyonu Nedir?

Çalışma hayatında iş süreçlerini ya da çalışma şekillerini ifade eden pek çok kavram kullanılır. Çalışanlar ve işverenler arasında sık telaffuz edilen kavramlardan biri de iş rotasyonudur. Hal böyle olunca iş rotasyonu nedir, nasıl kullanılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi pek çok sorunun yanıtı merak konusudur. 

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma
Kimlik Bildirim Sistemi Nedir?

Kimlik Bildirim Sistemi Nedir? Kimlik Bildirimi Nasıl Yapılır?

Oteller, pansiyonlar, moteller, günlük kiralanan evler, kamp alanları, huzurevleri ve dinlenme evleri gibi konaklama yapılan yerlerde hem yerli hem de yabancı kişilerin giriş, çıkış ve konaklama durumlarının kayıt altına alınmasına kimlik bildirimi denir. Kimlik bildirimi aynı zamanda iş yerlerinin çalışanları için de zorunludur.

İnsan Kaynakları 5 Dakika Okuma