notification-announcements

Duyurular

 

kış lastiği

10 Başlıkta Araç Filolarının Kışa Hazırlığı

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla  sürüş güvenliğini sağlamak için şirketlerin filolarında yer alan araçların hava koşullarına hazır olduğundan emin olması gerekiyor. Şirketler filodaki araçlarını kışa hazırlayarak sürüş performansını arttırabilir ve kaza gibi istenmeyen riskleri en aza indirebilir. Böylece, başta çalışanların can güvenliğine yönelik olumsuzlukların ve operasyonel süreçlerdeki iş aksamalarının önüne geçilebilir. Bu yazımızda, sizler için araç filonuzun kışa hazır olması için yapılması gerekenleri listeledik.  

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
adblue nedir

AdBlue Nedir, Nasıl Çalışır?

Günümüzde, otomotiv sektörü sıfır atık ve temiz çevre kavramlarıyla yeni teknolojiler ortaya koymaya çalışıyor. Bu teknolojilerden biri olan AdBlue ise araçların performansına veya yakıt tüketimine katkı sağlayan diğer sıvıların aksine zararlı gaz salınımını azaltmak için geliştirilmiş bir emisyon sıvısıdır. Özellikle dizel motorlu araçların zararlı gaz salınımını düşürülmesi amacıyla kullanılması önerilen çözümlerden biri olarak sunuluyor.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
filo yönetimi

Filo Yönetiminde Karşılaşılan 5 Temel Zorluk

Filo yönetimi, şirketlerin ticari amaçlı kullandığı araçların araç bakımından yakıt tüketimine kadar çeşitli süreçleri içerir. Şirketlerin devamlılığı ve başarısı için her bir süreç için filo yönetim süreçlerinde çeşitli zorluklar ile karşılaşabilir. Bu noktada, her bir süreç için çeşitli çözüm ve stratejilere başvurulması gerekebilir.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
src belgesi nedir

SRC Belgesi Nedir, Nasıl Alınır?

Yurt içi ve yurt dışında güvenli yük ve yolcu taşımacılığı standartlarını oluşturmak için sürücülerden belirli yeterliliklere sahip olması ve bu yeterliliği tescil eden belirli belgelerin sağlanması gerekir. Kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs gibi ticari araçlarla yük ve yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin sürücü belgesi ve psikoteknik raporu yanı sıra mesleki yeterliliklerini gösteren SRC belgesine ihtiyaçları vardır. 

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
Abone ol Lojistik ve Filo Yönetimi