notification-announcements

Duyurular

 

shell montaj - turpak

Shell Taşıt Tanıma Sistemi için Turpak Montaj Noktaları

1923 yılından beri Türkiye’de akaryakıt hizmeti veren Shell, akaryakıt harcamalarının tek bir noktadan takip edilmesini sağlayan taşıt tanıma sistemini 1996 yılında Türkiye ile tanıştırmıştır. Bugün ülke genelinde 1000’den fazla istasyonu ile taşıt tanıma hizmeti veren Shell işletmelerin etkin filo yönetimine ek olarak çeşitli avantajları da elde etmesini sağlıyor.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
E-ticaret ile Artan Lojistik İhtiyacı

Son Yıllarda Büyüyen E-ticaret ile Artan Lojistik İhtiyacı

Gelişen internet teknolojisi ile birlikte daha da yaygınlaşan e-ticaret sahip olduğu avantajlar nedeniyle günümüzde pek çok şirket tarafından tercih edilen bir sektör. E-ticaret alanında etkin ve başarılı olabilmek için şirketlerin yalnızca kendi sitelerinin veya pazar yerlerinde online mağazalarının olması yeterli olmuyor. Şirketlerin operasyonel süreçlerinin uygun bir şekilde yürütülebilmesi ve sürdürülebilir olması için göz önünde bulundurması ve ihtiyaç durumunda iyileştirilmesi gereken belirli süreçler bulunuyor.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
ticari araçlarda kış lastiği uygulaması

Ticari Araçlarda Kış Lastiği Uygulaması

Şehirler arası yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlar için zorunlu olan kış lastiği uygulaması 1 Aralık tarihinde uygulamaya girdi. Şehirler arası olduğu kadar şehir içi de faaliyet gösteren ticari araçlar için önemli olan bu uygulama ile başta sürücülerin can güvenliğine yönelik olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanır.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
uzun dönem araç kiralama

Uzun Dönem Araç Kiralama

Araç kiralama, şirketlerin lojistik ve filo yönetimi süreçleri için tercih ettikleri çözümlerden biridir. Şirketlerin araç kiralarken göz önünde bulundurması gereken çeşitli etkenler bulunuyor. Bu etkenlerden biri de şirketin operasyonel süreçler için kiralamayı planladığı araca ihtiyaç duyulan süredir. Bir aracın kiralama süresi şirketlerin filo yönetimi kadar finans yönetimini de yakından ilgilendiriyor.

Lojistik ve Filo Yönetimi 5 Dakika Okuma
Abone ol Lojistik ve Filo Yönetimi