notification-announcements

Duyurular

 

İş Seyahatinde Valiz Nasıl Hazırlanır?

İş seyahatlerinin en zorlayıcı özelliği, zaman kısıtıdır. Sürecin öncesinde ve içerisinde daima dakik olmanız ve hızlı hareket etmeniz gerekir. Pratikliğe önem vermek, bu noktada hayat kurtarır. İş seyahati valizi hazırlamak da bu pratikliğin bir parçasıdır. Valizinizi hızlı hazırlamalı ve aradığınızı hemen bulabileceğiniz şekilde organize etmelisiniz. 

Kurumsal Seyahat 5 Dakika Okuma
İş Seyahatinde Otel Seçimi Nasıl Yapılır?

İş Seyahati İçin Otel Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kurumsal seyahatler; ticaret, finans, teknoloji, inşaat ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren pek çok kişinin çalışma hayatının önemli bir parçasıdır. Günümüz iş dünyasında yaygın bir uygulama olan iş seyahatleri, uzun uçuşlar, yoğun toplantılar derken âdeta zamana karşı bir yarışa dönüşebilir. Elbette doğru bir otel seçimi ile iş odaklı gezilerinizi daha rahat ve verimli bir deneyim hâline getirmeniz mümkündür.

Kurumsal Seyahat 5 Dakika Okuma
Kurumsal seyahat nedir?

Kurumsal Seyahat Nedir?

Firmalar, gelişebilmek ve yeni iş bağlantıları edinebilmek veya var olan bağlantılarını güçlendirebilmek için zaman zaman seyahate ihtiyaç duyabilirler. İş amaçlı bu tip seyahatler ise “kurumsal seyahat” adıyla anılır. Söz konusu kavram akla yolculuk planlamasını getirse de aslında kurumsal seyahat, bundan çok daha fazlasını kapsar. Katılımcıların plana entegrasyonunu sağlayan bu seyahat tipi, süreç yönetimi için de oldukça önemlidir.

Kurumsal Seyahat 5 Dakika Okuma
İş Seyahati Nasıl Planlanır?

İş Seyahati: Nasıl Planlanmalı, Nelere Dikkat Edilmeli?

İş seyahatine çıkmadan önce tüm detayları profesyonelce planlamak, süreçten maksimum verim alınmasını sağlar. Planlamanın önemi özellikle yurt dışı iş seyahatlerinde kendini gösterir. Yapılacak toplantılardan verimli sonuçlar almak için bu geziler mutlaka planlı olmalıdır. Bu anlamda planlama yaparken dikkat etmeniz gereken pek çok nokta bulunur. Kurumsal nitelikli bir seyahati etkin kılmak için yapmanız gerekenleri aşağıda detaylı inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Seyahat 5 Dakika Okuma
Abone ol Kurumsal Seyahat