Türk mutfağına ait lezzetlere ulaşmanın en kolay yolu olan esnaf lokantaları fast food kültürünün oldukça yaygınlaştığı özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde geleneksel tatları bizlerle buluşturuyor. Ev yemeklerinin lezzetini, ev ortamının sıcaklığında servis eden esnaf lokantaları lezzetlerini camekanlı tezgahlarda sunarak bir semte ait gastronomi müzesi gibidir.
Pandemi nedeni ile evde vakit geçirdiğimiz süreçte hepimiz bazı yemekleri özledik hatta bu yemeklerin tariflerini mutfaklarımızda denedik. Pandemi kısıtlamalarının azalması ile yavaş yavaş her şey normale dönüyor. Bizler dışarıda ve ofis ortamında daha fazla vakit geçirirken restoranlar da kapılarını misafirlerine açmaya başlıyor. Böylece, evde pişirmenin çok da mümkün olmadığı veya aynı tadı vermeyen yemeklerle artık buluşabiliyoruz.
Çalışma hayatı, gününüzün büyük bir kısmını kapsıyor. Bu süreçte, sağlıklı ve dengeli beslenmek hem iş hem de günlük yaşamınız için büyük önem taşıyor. Ofiste çalışıyorsanız biliyoruz ki toplantılar, iş görüşmeleri, ofis etkinlikleri gibi durumlarda sunulan ikramlar size bu konuda pek yardımcı olmuyor. Buna ek, gününüzün büyük bir çoğunluğunu yeteri kadar hareket etmeden masa başında geçiriyorsunuz. Ancak, ofiste çalışırken sağlıklı ve dengeli beslenmek imkânsız değil.
Günümüzde catering yemekleri hemen hemen her sektörün sıkça kullandığı yemek çözümlerindendir. Bu da catering şirketleri arasındaki rekabeti artırmaktadır. Şirketlerin bu rekabet sürecinde iyi bir hizmet sunması müşteri ilişkileri açısından önemli yere ahiptir. Özellikle günümüzde catering yemeklerinde en sık görülen problemler yemeklerdeki çeşitliliğin azlığı, bozulmalar, hijyen sorunlarıdır.