Skip Navigation LinksTURKIYENIN-EN-BUYUKLERI-SIRALAMASINDA-MULTINET-UP-20-BASAMAK-YUKSELDI

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİ SIRALAMASINDA MULTİNET UP 20 BASAMAK YÜKSELDİ!

İş dünyasının saygın dergilerinden Fortune Türkiye’nin geleneksel Fortune 500 listesinde Multinet Up bu yıl geçen yıla kıyasla 20 sıra birden yükselerek güçlü bir performans gösterdi. 2015’te 131’inci olan Multinet Up bu yıl 111’inci sırada yer aldı. …2016, İstanbul. Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up’ın geçen yılki performansı, iş dünyasının saygın dergilerinden Fortune Türkiye tarafından hazırlanan “Fortune 500” 2016 listesine yansıdı. Satış performanslarına göre Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketinin finansal göstergeleriyle birlikte yer aldıkları Fortune 500 listesinde Multinet Up 111’inci sıraya yükseldi. Multinet Up aynı listede geçen yıl 131, 2014’te ise 135’inci sırada bulunuyordu.

Fortune 500 listesini değerlendiren Multinet Up CEO’su Yusuf Ziya Gündüz şunları söyledi:
“2012’de bu listede 159’uncu sıradaydık, şimdi 111’inci olduk. Yükselmeye devam edeceğiz. Multinet Up en ileri teknolojileri kullanarak sunduğu akıllı çözümlerle kurumların ve bireylerin yaşamlarını kolaylaştırıyor ve değer yaratıyor. Kaliteli hizmetlerimiz ve elde ettiğimiz yüksek müşteri memnuniyeti ile güçlü ve sürdürülebilir bir performansla büyüyoruz. Multinet Up’ın büyümesi 55 bin kurumsal müşterimiz, 1 milyon civarında kullanıcımız, 35 bin iş ortağımız ve tüm paydaşlarımız için daha fazla değer ve kazanç anlamına geliyor. Bu performansımızı sürdürerek gelecek yıllarda Fortune 500 listesinde daha da üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum.”