Skip Navigation LinksMultinetli-Yap-Kazan

​​​​​​Multinet’li Yap Kazan

Akıllı hizmet çözümlerinin Türkiye’deki lideri Multinet Up kullanıcılara kazandıran bir kampanya sunuyor. Bireysel kart kullanıcıları, üye işyerleri ve kurumsal müşteriler Multinet Up’ a yeni müşteri önererek kampanyaya katılabiliyor ve 2000TL’ye kadar ödül kazanabiliyor.

14 Aralık 2015, İstanbul. Multinet Up, “Multinet’li yap kazan” kampanyası ile kullanıcılarına bir yenilik daha sundu. ​Kampanya bireysel kart kullanıcılarının, üye iş yerlerinin ve kurumsal müşterilerinin yeni müşteri önermesini hedefliyor. Bu kampanya kapsamında hem Multinet kullanıcıları kazanıyor hem de yeni firmalar Multinet dünyasını keşfetme imkanı buluyor.

Multineti Öner Sen de Kazan

​​​Kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar multinetliyap.multinet.com.tr web sitesinde ziyaret ederek anasayfada yer alan Kart Kullanıcısıyım - Kurumsal Müşteriyim - Üye İşyeriyim statülerinden birini seçerek, tek bir portal üzerinden referans gösterme işlemini tamamlıyor.. Bu işlemden sonra öneride bulunan kullanıcılar referans oldukları firmaların çalışan sayısına göre ödül kazanma şansını yakalıyor. Önerdiği firma yeni müşteri olursa, bireysel kart kullanıcısı Restonet yüklemesi, Kurumsal müşterinin önerdiği firma yeni müşteri olursa, referans olan kişi Otelnet, Giftcard ya da Restonet yüklemesi, Üye iş yerinin önerdiği firma yeni müşteri olur ise Giftcard ya da Akaryakıt kazanma şansı elde ediyor. Kurumsal müşteriden, üye iş yerinden ve bireysel kart kullanıcısından alınan referans üzerine satış yapan saha satış uzmanı ise 30 TL Gift Card kazanıyor.

Multinet Up Kurumsal Hizmetler A.Ş.

Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 1 milyondan fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.www.multinet.com.tr