Skip Navigation LinksMultinet-kartina-600-TL-yukleyene-TV-keyfi-hediye

Multinet kartına 600 TL yükleyene TV keyfi hediye

Akıllı hizmet ve ödeme sistemleri pazarının lideri konumunda bulunan Multinet Up, 3 ay boyunca kartına toplam 600 TL yükleme yapan kullanıcılarına 12 aylık D-Smart Aile paketi hediye ediyor.

28 Temmuz 2015 / İstanbul - Türkiye’de 870 binden fazla kart kullanıcısına, 21 bine yaklaşan kurumsal müşteriye ve 35 bine yakın üye iş yerine hizmet veren Multinet Up, kullanıcılarına yönelik gerçekleştirdiği kampanyalar ile de adından söz ettiriyor. Bu kez D-Smart ile iş birliği gerçekleştiren Multinet Up, 3 Ağustos- 3 Ekim tarihlerinde Restonet kartlarına toplam 600 TL yükleme yapan kullanıcılarına bir yıl boyunda D-Smart Aile Paketi hediye ediyor.

Yemek yerken kazandıran kampanya

3 aylık periyod boyunca toplam 600 TL yükleme yapan kişilere D-SMART hediye. Kartlarına yükledikleri bakiyeleri yemek yerken kullananlar aynı zamanda TV keyfinin de tadını çıkarıyor. Kullanıcı, kendi portalinden ve multimobilden kartlarına kredi kartlarını eşleyerek bakiye yükleyebiliyor. Kullanıcılar kampanyadan bir kart ile tek sefer yararlanabiliyor. Kampanya yalnızca yeni D-SMART kullanıcısı olacak kişiler için geçerli olacak.

Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. ​Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.
www.multinet.com.tr