Skip Navigation LinksMultinet-Up-kartin-temassiz-ozelligi-isletmelere-hiz-kazandiriyor

​​Multinet Up kartın temassız özelliği işletmelere hız kazandırıyor!

​Akıllı hizmet çözümlerinin Türkiye’deki lideri Multinet Up ödeme çözümlerinde yaptığı yeniliklere devam ediyor. Multinet Up’ın Türkiye’de bir ilk olan temassız yemek kartı üye işyerlerinde ödeme işlemlerini hızlandırarak hizmet kalitesini yükseltiyor ve müşteri memnuniyetini artırıyor.

7 Ağustos 2015, İstanbul.​ Multinet Up Türkiye’nin ilk temassız yemek kartını hizmete sundu. Temassız kart ile işyerlerinde ödeme işlemleri hızlanırken, kasa önündeki kuyruklar yok oluyor, böylece hizmet kalitesi yükseliyor. Bu da müşteri memnuniyetini artırıyor. Tek yapılması gereken POS makinesinde sarı tuşa basılması ve tutarın girilerek kartın okutulmasıdır.

Şirketler ve kamu yönetimi için ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümleri sunan Türkiye'nin lider kuruluşudur. Yarattığı yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, çalışanlarına ve bireylere "değer yaratan" çözümler tasarlar ve sunar. Çözümleri arasında kurumsal yemek ve akaryakıt ödemeleri, hediye kartları, sadakat ve ortak tedarik sistemleri, seyahat ve konaklama çözümleri, uzun dönemli araç kiralama ve çevrimiçi ödeme hizmetleri bulunmaktadır. Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.