Skip Navigation LinksMultinet-UPtan-Okullar-Icin-Yepyeni-Bir-Hizmet-Okulnet

​​​​Multinet UP’tan Okullar İçin Yepyeni Bir Hizmet: Okulnet

Multinet Up işletmelerin yanısıra eğitim kurumlarına da bütün ihtiyaçlarını tek bir sistem üzerinden karşılayabilme ve kontrol edebilme imkânı sağlıyor. Okulnet, tek bir akıllı kart ile güvenlik, kimlik tanıma, doğrulama ve ödeme hizmeti sunarak eğitim kurumlarının operasyonel giderlerini ve iş yükünü hafifletirken öğrencilere de 35.000 Multinet harcama noktasında harcadıkça para kazanma fırsatı sunuyor.

07 Eylül 2015, İstanbul. Dünyada ve Türkiye'de, "Akıllı Hizmet Çözümleri"ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up zengin ürün ve hizmet yelpazesi ile sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Multinet Up, Akıllı Hizmet Çözümleri ile artık şirketlerin yanı sıra eğitim kurumlarının da hayatını kolaylaştırıyor.

Multinet Up’ın eğitim kurumları için geliştirdiği Okulnet akıllı kart hizmeti ile eğitim kurumu içerisindeki güvenlik, kimlik tanıma, doğrulama ve ödeme işlemleri tek kart üzerinde toplanıyor. Kurum ana girişlerinde, içerideki tüm geçiş noktalarında ve otoparklarda kuruma özel hazırlanan kartlar ile kontrollü geçiş yapılmasına, bu sayede tam güvenlik sağlanmasına imkân veriyor. Aynı zamanda kart kullanıcıları ekonomik avantajlara ve ödeme kolaylığına sahip oluyorlar. Öğrenciler ayrıca Okulnet kartı ile Parantez üyesi noktalarda harcama yaparken Tatlıpara kampanyasından da yararlanabilecek. Harcadıkça kazandıran ve kart bakiyesinin artmasını sağlayan sistem, her yemekte TATLIPARA adında gerçek para kazanma imkanı sağlayacak.

Kuruma özel tasarlanabilen Okulnet bir yandan okulun marka değerini yükseltirken diğer yandan operasyonel giderleri, maliyetleri ve iş yükünü de hafifletiyor. Kartlar Multinet Up’ın 35.000'e yakın restoran, kafe ve market gibi üye noktalarında kullanılıyor.

Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.www.multinet.com.tr