Skip Navigation LinksMultinet-IPZ-Konya

​​​Multinet Up Anadolu’da inovasyon hareketine katıldı

Marketing Türkiye’nin öncülük ettiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, üçüncü buluşmasını Konya’da gerçekleştirdi. Zirvede resmi sponsor olarak yer alan Multinet Up’ın Anadolu’ya açılma fırsatı bulduğu etkinlikler Gaziantep ve Antalya ile devam edecek.

10 Eylül 2015, Konya. Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, bu yıl “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor” temasıyla Anadolu’ya açıldı. Marketing Türkiye’nin öncülüğünde, Multinet Up’ın da resmi sponsor olarak yer aldığı İPZ Anadolu, üçüncü buluşmasını Konya’da gerçekleştirdi. Etkinliğin bir sonraki duraklarını Gaziantep ve Antalya oluşturuyor.

Konya Dedeman Otel’de “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Konya Yarına Hazırlanıyor” başlığıyla start alan İPZ Anadolu etkinliğinde birer sunum yapan Multinet Up CEO’su Yusuf Ziya Gündüz ve COO/Genel Müdür Yardımcısı, Demirhan Şener, Multinet’in yeni iş süreçleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdiler.

İPZ Anadolu yollarında

Türkiye’nin en kapsamlı dijital pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) 2006 yılından bu yana düzenlenmekte. Dokuz yıl önce “dijital pazarlama konusunda reklam veren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama” vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), iki yıl önce bu vizyonunu Anadolu markalarıyla paylaşmak için yola çıktı. İnteraktif Pazarlama Zirvesi bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan yapısıyla, bu yıl da Anadolu’daki markaları bir araya getiriyor.

Şirketler ve kamu yönetimi için ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümleri sunan Türkiye'nin lider kuruluşudur. Yarattığı yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, çalışanlarına ve bireylere "değer yaratan" çözümler tasarlar ve sunar. Çözümleri arasında kurumsal yemek ve akaryakıt ödemeleri, hediye kartları, sadakat ve ortak tedarik sistemleri, seyahat ve konaklama çözümleri, uzun dönemli araç kiralama ve çevrimiçi ödeme hizmetleri bulunmaktadır. Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.
www.multinet.com.tr