Skip Navigation LinksMultinet-IPZ-Kayseri

​​Multinet Up Anadolu’da inovasyon hareketine katıldı

Marketing Türkiye’nin öncülük ettiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, ikinci buluşmasını Kayseri’de gerçekleştirdi. Multinet Up’ın resmi sponsor olarak yer aldığı İlki 12 Mayıs’ta Bursa’da gerçekleşen zirve, yılın ikinci yarısından sonra Konya, Gaziantep ve Antalya’da devam edecek

26 Mayıs 2015 / Kayseri – Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, bu yıl “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor” temasıyla Anadolu’ya açıldı. Marketing Türkiye’nin öncülüğünde, Multinet Up’ın da resmi sponsor olarak yer aldığı İPZ Anadolu, ikinci buluşmasını Kayseri’de gerçekleştirdi. Etkinliğin bir sonraki duraklarını Konya, Gaziantep ve Antalya oluşturuyor.

Karlı büyümenin yolu inovasyondan geçiyor

Kayseri Radisson Blue Otel’de “İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Kayseri Yarına Hazırlanıyor” başlığıyla start alan İPZ Anadolu etkinliğinde birer sunum yapan Multinet Up CEO’su Yusuf Ziya Gündüz ve COO/Genel Müdür Yardımcısı, Demirhan Şener, Multinet’in yeni iş süreçleri ve bu süreçlere ilişkin yeni iş modelleri hakkında bilgiler verdiler. Zirvede yapılan konuşmalarda globalleşen dünyada inovasyonun önemine dikkat çekilen etkinlikte, ürün ve hizmetin çeşitlendiği pazarlarda, müşterilerin seçim kriterlerinin esaslı bir sebebe dayanması gerektiği belirtildi. Her sektörde birbiri ardına yeni oyuncuların belirmesi, karlı büyüme ve fiyat rekabetinde öne çıkmanın en etkili yolunun inovasyon olduğu ifade edilen etkinlikte, sektör öncüsü olmanın da artık bir öneminin kalmadığı, zira rekabetin yalnızca rakiplerden değil, farklı sektörlerden de gelebildiğine dikkat çekildi. Ayrıca zirvede yapılan mini çekilişte Multinetup tarafından 2 katılımcıya Otelnet kart hediye edilirken 5 katılımcıya da Gift kart hediye edildi. İPZ Anadolu’nun Kayseri’den sonraki duraklarını Konya, Gaziantep ve Antalya oluşturuyor.

İPZ Anadolu yollarında

Türkiye’nin en kapsamlı dijital pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) 2006 yılından bu yana düzenlenmekte. Dokuz yıl önce “dijital pazarlama konusunda reklam veren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama” vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), iki yıl önce bu vizyonunu Anadolu markalarıyla paylaşmak için yola çıktı. İnteraktif Pazarlama Zirvesi bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan yapısıyla, bu yıl da Anadolu’daki markaları bir araya getiriyor.

Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş

Dünya’da ve Türkiye’de, “Akıllı Kart Teknolojisi”ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş., 1999 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Bugün Multinet’in, ülkemizde sayısı 15.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve Multinet POS’ları bulunduran; kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 29.000’in üzerinde üye işyeri bulunmaktadır. Multinet, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki binlerce üye iş yerine kurduğu pos ağı ile sağlar. Multinet sisteminde, 2 kişinin çalıştığı küçük işletmelerden, onbinlerce kişinin çalıştığı büyük holdinglere kadar her büyüklükte şirkete hizmet verilmektedir. Multinet, İstanbul’daki Genel Müdürlüğü haricinde; İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve Adana’daki bölge müdürlüklerinde hizmet vermektedir.www.multinet.com.tr

Bilgi İçin

Tribeca İletişim