Skip Navigation LinksMULTINET-UP-WEB-SITESINI-YENILEDI

MULTİNET UP WEB SİTESİNİ YENİLEDİ

Multinet Up web sitesi yenilenen ara yüzü ve içeriği ile hizmete girdi.Modern bir tasarımla
​​hazırlanan sitenin kullanımı kolay ara yüzü büyük beğeni topladı.

… İstanbul. Akıllı ödeme çözümlerinin lideri Multinet Up ürün ve hizmetlerini tanıttığı, iş ortaklarına yönelik bilgi verdiği ve birçok online işlemin yapılabildiği kurumsal web sitesini yeniledi. Yeni sitede UX verilerine dayanarak, modern tasarım anlayışına uygun, kullanıcı dostu ve yeni tasarım trendlerini bünyesinde barındıran bir ara yüz tasarlandı.

Yenilenen Multinet web sitesinde ürünler daha ön plana çıkartılırken ürün detay sayfaları güçlendirildi. Ayrıca kullanıcı ara yüzü tasarımında Multinet Up kullanıcılarının kullanım alışkanlıklarına uygun kategori düzenlemeleri ve her kategori için oluşturulan alt başlıklarda sayfa çalışmaları yapıldı. Aynı zamanda, kampanyalara göre banner tasarımları ve içerikleri hazırlanarak bu alanlar kullanıcılar için daha rahat hale getirildi. Web sitesinin tasarımı yapılırken, kullanıcı görüşmeleri ve analizleri sonucunda kullanıcı ihtiyaçları belirlendi ve bu ihtiyaçları tam olarak karşılayacak bir müşteri deneyimi hazırlandı.

Yeni web sitesinin en önemli özelliklerinden biri de engellilerin kullanmasını kolaylaştıran uygulamalar oldu. Bunlar arasında özellikle görme engelliler için gerçekleştirilen sesli uygulamalar dikkat çekti.

Multinet Up’ın yeni web sitesi kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılandı.