Skip Navigation LinksMULTINET-KART-KULLANICILARI-ICIN-SINEMA-GUNLERI-BASLIYOR

MULTİNET KART KULLANICILARI İÇİN SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR!

Multinet Up, özel sinema kulübü Sinem​​​ia ile birlikte yeni bir kampanya başlatıyor. 15 Ocak-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Multinet kartına 150 TL bireysel yükleme yapan kart kullanıcıların​​a www.sinemia.com’dan 1 aylık üyelik hediye edilecek. Multinet kartına 150 TL yükleme yapan kullanıcılar yüklemelerini Multinet üye işyerlerinde diledikleri şekilde kullanabilecekleri gibi, kazandıkları Sinemia özel ödeme kartlarıyla da bir ay boyunca her gün bir filmi, sinema salonunda istedikleri saatte izleyebilecekler.

02 Şubat 2016, İstanbul. Akıllı çözümler sektörünün lideri Multinet Up kullanıcılarına kazandırmaya, onlar için değer yaratmaya devam ediyor. Yeni bir kampanya başlatan Multinet Up şimdi de kart kullanıcılarına bir ay boyunca bilet parası ödemeden sinemaya gitme olanağı sağlıyor. 15 Ocak-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Multinet kartına 150 TL bireysel yükleme yapan kart kullanıcılarına özel sinema kulübü Sinemia’dan 1 aylık üyelik hediye edilecek.

Kampanyaya katılmak çok kolay!

Multinet kartına 150 TL bireysel yükleme yapan bütün kullanıcılar bu kampanyaya katılabilecek. Yükleme yapan kart kullanıcıları yüklemelerini Multinet üye işyerlerinde diledikleri gibi harcayarak, kendilerine iletilen üyelik kodları ile davetiye.sinemia.com adresinden giriş yaparak üyeliklerini kolayca başlatabilecek. Üyeliklerini oluşturan kart kullanıcılarına Sinemia özel kartları Sinemia tarafından 3 iş günü içerisinde kargo ile iletilecek...

Kullanıcılar bu kampanya ile Sinemia özel ödeme kartlarını kullanarak istedikleri filme “hiç bir ek ücret ödemeden” bilet alabilecekler.

Kampanyaya katılım sınırlı adette olacak ve kart kullanıcısı kampanyadan sadece 1 kere faydalanabilecek.