Skip Navigation LinksIKEANIN-MESHUR-ISVEC-KOFTESINI-MULTINET-KARTINIZLA-YIYEBILIRSINIZ

​​​​​​Multinet artık IKEA Türkiye mağazalarında​

Ikea’nın Meşhur İsveç Köftesini Multinet Kartınızla Yiyebilirsiniz

Dünyanın önde gelen mobilya ve ev aksesuarı mağazalar zinciri IKEA'nın Türkiye'deki mağazaları ile Multinet UP yeni bir iş ortaklığına imza attı. Bu iş ortaklığıyla IKEA ’ya gelen misafirler IKEA restoranında ödemelerini Multinet kartları ile gerçekleştirebilecekler.

21 Ekim 2015 / İstanbul Dünyada ve Türkiye'de, "Akıllı Hizmet​ Çözümleri"ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up zengin ürün ve hizmet yelpazesi müşterilerine sağladığı avantajlarla sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam eden Multinet IKEA Türkiye ile yeni bir iş ortaklığı oluşturdu. Multinet Kart artık IKEA’ nın restoranlarında da geçiyor. Evin her ihtiyacının satın alınabildiği IKEA’ da yapılan alışveriş sonrasında, mağazanın meşhur restoranında İsveç ve Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin ödemesi artık Multinet kart ile yapılabilecek.

​Multinet Up, Akıllı Hizmet Çözümleri ile şirketlerin öğle yemeği, akaryakıt, konaklama, ayni yardım, kapı geçiş kontrolü ve mesai takibi gibi tüm kurumsal ihtiyaçlarını tek bir kart ile yönetmelerine olanak veriyor. Kurumsal harcamalar için ödeme, denetleme, güvenlik ve muhasebeleştirme kolaylığı sağlıyor. Multinet Up işletmelere bütün ihtiyaçlarını tek bir sistem üzerinden karşılayabilme ve kontrol edebilme imkânı sağlıyor.​