Skip Navigation LinksBUGUN-BURADAYIM-YENI-YILDA-ROMADA

​​BUGÜN BURADAYIM YENİ YILDA ROMA’DA!

Parantez’den yeni kampanya!

Akıllı çözümlerin lideri Multinet Up’ın iştiraklerinden Parantez yeni bir kampanya başlattı. Şimdi Multinet kart kullanıcıları Parantez’den kazandıkları her 10 TL TATLIPARA için aynı zamanda bir çekiliş hakkı kazanıyorlar. Çekiliş sonunda bir Parantez üyesi yeni yılda Roma’da iki kişilik, iki gün iki gece gurme tatili kazanacak.

15 Ekim 2015, İstanbul. Multinet Up’ın iştiraklerinden Parantez yeni kampanyasıyla ilgi odağı oluyor. Parantez üyeleri 1 Ekim - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında ‘Bugün Buradayım!’ diyerek kazandıkları her 10 TL TATLIPARA için bir 1 çekiliş hakkı elde edecek. Ocak ayında gerçekleştirilecek çekilişin sonucunda bir Parantez üyesi, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otelde iki kişilik 2 gün 2 gece konaklama ve bir akşam yemeğini içeren tatil paketi kazanacak. İki kişi için gidiş dönüş Roma uçak biletini de Parantez hediye edecek.

Parantez üyele​ri yaşadı!

Avrupa’nın çekim merkezlerinden, tarih dolu Roma’da bu güzel tatili kazanmak üzere kampanyaya katılmak için Parantez üyesi olmak gerekiyor. Henüz üye olmayan Multinet Up kart kullanıcıları www.parantez.com web sitesine girerek veya Parantez mobil uygulamasını indirip Multinet kartındaki bilgileri kullanarak üye olabilirler. Ayrıca Multimobil uygulamasını indirip Multinet kartı ile üye olanlar da bu uygulama ile Parantez’den TATLIPARA kazanmaya başlıyor ve kampanyaya katılabiliyor.

Kullanıcılar, Parantez ve Multimobil uygulamalarından ya da Parantez web sitesinden sisteme giriş yaparak yemek yiyeceği Parantez noktası restoranın sayfasında ‘Bugün Buradayım!’ butonuna basıyor. Kullanıcı yaptığı ödemede 10 TL üzeri harcamalar için harcama tutarının %15’ine kadar TATLIPARA kazanıyor. Kazanılan TATLIPARA miktarı 10 TL’ye ulaştığında ise Roma tatili için bir çekiliş hakkı elde ediliyor. TATLIPARA ile kazanılan her 10TL yeni bir çekiliş hakkı anlamına geliyor. Kullanıcılar yıl sonuna kadar diledikleri kadar çekiliş hakkı elde edebiliyor.

Kampanya kapsamında kaç çekiliş hakkı kazanıldığını öğrenmek için http://parantez.com/hosgeldin/roma web sitesine giriş yaptıktan sonra Multinet kart numarasını girmek yeterli oluyor. Ocak ayında gerçekleşecek Roma tatil paketinin kesin tarihleri web sitesinde açıklanacak. Kazanan talihlinin seyahatine engel çıkması halinde yedek listede en üst sıradaki aday seçilecek.

Multinet Up Kurumsal Hizmetler A.Ş.

​ Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.
www.multinet.com.tr