Skip Navigation LinksBILISIM-500DE-MULTINET-UPA-IKI-ODUL-BIRDEN

​​​​​BİLİŞİM 500’DE MULTİNET UP’A İKİ ÖDÜL BİRDEN!​

Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Bilişim 500 listesinde Multinet Up iki kategoriye damgasını vurdu. Yazılım Kategori’si içinde “Çeşitli İş Uygulamaları”nda ve “Hizmet Sağlayıcı” kategorisinde birinci sıraya yerleşen Multinet Up iki ödülün sahibi oldu.

… 2015, İstanbul. Türkiye’de akıllı hizmet çözümleri teknolojisiyle sunulan hizmetlerin lideri Multinet Up sürekli yükselen performansıyla yeni bir başarıya imza attı. Bilişim sektörünün saygın ve bağımsız organizasyonlarından biri olan Bilişim 500 listesinde Multinet Up iki kategoride ödül kazandı. Türk bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük 500 şirketini genel ve faaliyet gösterdikleri alt kategoriler itibariyle sıralayan çalışmada Multinet Up, Yazılım Kategori’si içinde “Çeşitli İş Uygulamaları”nda ve “Hizmet Sağlayıcı” kategorisinde birinci sırayı alarak iki ödül kazandı.

2015’te 16’ıncısı gerçekleştirilen Bilişim 500 ödül töreni 23 Temmuz Perşembe günü İstanbul RadissonBlu Hotel’de yapıldı. Törende Multinet Up adına ödülleri teslim alan COO/Genel Müdür Yardımcısı, Demirhan Şener şunları söyledi:

​​

“Dünyada ve Türkiye'de, ‘Akıllı Hizmet Çözümlerini’ kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up bugün pazar lideri olarak 21.000 kurumsal müşteriye ve toplam 870.000 kullanıcıya 35.000 anlaşmalı noktada hizmet veriyor. Yenilikçi çözümlerimiz ve yükselen performansımızla tüm paydaşlarımıza fayda sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilişim 500’de kazandığımız ödülleri başarımızın takdir ve tescil edilmesi olarak değerlendiriyoruz. Bu ödüller hizmet kalitemizi sürekli yükseltmek ve müşteri memnuniyetinde çıtayı daima daha yükseğe koymak yönündeki kararlılığımızı ve şevkimizi artırıyor. Bilişim 500’e teşekkür ederim.​​​“

Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21.000’e yaklaşan kurumsal müşterisi, 870.000’den fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35.000’e yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır.

www.multinet.com.tr