Skip Navigation LinksAkıllı-Hizmet-Çözümlerinin-Lider-Multinet-Up-Çözümleriyle-Fark-ve-Değer-Yaratıyor

AKILLI HİZMET ÇÖZÜMLERİNİN LİDERİ MULTİNET UP ÇÖZÜMLERİYLE FARK VE DEĞER YARATIYOR!

Multinet Up işletmelere bütün ihtiyaçlarını tek bir sistem üzerinden karşılayabilme ve kontrol edebilme imkânı sağlıyor. Tüm ürün ve hizmetlerinde inovasyona odaklanan Multinet Up müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran ve işleri için değer yaratan çözümleriyle dikkat çekiyor.

17 Şubat 2016, Gaziantep. Dünyada ve Türkiye'de, "Akıllı Hizmet Çözümleri"ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up zengin ürün ve hizmet yelpazesi ile sektördeki liderliğini anlatmak üzere bir araya geldiği basın sohbetine yerel basın yoğun ilgi gösterdi.

Multinet Up’ın, Akıllı Hizmet Çözümleri ile şirketlerin öğle yemeği, akaryakıt, konaklama, ayni yardım, kapı geçiş kontrolü ve mesai takibi gibi tüm kurumsal ihtiyaçlarını tek bir kart ile yönetmelerine olanak verdiği ve kurumsal harcamalar için ödeme, denetleme, güvenlik ve muhasebeleştirme kolaylığı sağladığı mesajların verildiği toplantı da Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu teknoloji ve inovasyonun günümüzdeki trendlerini ve de gelişimini katılımcılar ile paylaştı. 20 kişinin katıldığı toplantı yerel basında yer buldu.