Skip Navigation LinksARTIK-ODEMELER-VODAFONE-CEP-CUZDAN-ILE-MULTINET-POS-ALTYAPISI-UZERINDEN-KOLAYCA-YAPILIYOR

​ARTIK ÖDEMELER VODAFONE CEP CÜZDAN İLE MULTİNET POS ALTYAPISI ÜZERİNDEN KOLAYCA YAPILIYOR!

Akıllı hizmet ve ödeme sistemleri pazarının lideri Multinet Up, Vodafone Cep Cü​zdan projesi ile Vodafone abonelerinin daha kolay ödeme yapmasına yardımcı oluyor. Vodafone Cep Cüzdan, Cep Cüzdan uygulamasını indiren Vodafone abonelerinin kredi ya da banka kartları ile ödeme yapmalarını; ödemelerin de Multinet POS altyapısı üzerinden alınmasını sağlıyor. Bu uygulama ile kullanıcılar Multinet kart sahibi olmadan anlaşmalı restoranlar ve evlere servislerde Multinet POS’lar üzerinden kolayca ödeme yapabiliyor. Böylece hem kullanıcının hayatı kolaylaşıyor, hem de Multinet üye iş yerleri ek gelir elde ediyor.

Kullanımı çok kolay!

Vodafone Cep Cüzdan’dan yararlanmak için öncelikle Vodafone abonesinin Android veya Apple işletim sistemli akıllı telefonuna bu uygulamayı yüklemesi gerekiyor. Multinet üyesi işyerinde yapılan ilk ödemede sistem kullanıcı için sanal Multinet kart oluşturuyor ve bu kart kullanıcının hesabına bağlanıyor. Böylece ödemeler & mahsuplaşma & üye işyeri anlaşma süreçlerinde herhangi bir değişiklik olmadan servis devreye alınabiliyor. Kullanıcı POS cihazı ekranında çıkan QR kodu Vodafone Cep Cüzdan ile okutarak ödemeyi yapıyor. Bu tutar kullanıcının sanal kartından çekiliyor. Eğer işyerinde indirim varsa kullanıcı bundan yararlanıyor. Ayrıca, ödeme deneyimini Facebook’ta paylaştığı takdirde, bir sonraki gelişinde kullanmak üzere ekstra indirim kazanıyor.